Home

/

Over Otolift

Koninklijke Otolift is de grootste trapliftleverancier van Nederland. Met onze trapliften en deskundigheid maken wij dagelijks het verschil voor onze klanten. Dankzij een Otolift kunnen zij immers in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Alle trapliften produceren wij zelf, in onze eigen fabriek.
Familiebedrijf

Positieve invloed op
onze medewerkers

Wij zijn een hecht familiebedrijf. Dat gegeven bepaalt voor een belangrijk deel hoe ons bedrijf is ingericht, hoe we werken en hoe we met elkaar omgaan. Bij ons geen ingewikkelde bedrijfsstructuur, maar korte lijntjes. Het gaat bij Otolift om meer dan alleen het maken van de beste trapliften. Als familiebedrijf vinden wij het ook belangrijk om een positieve invloed te hebben op onze medewerkers en omgeving.

Missie en visie
Innovatie

Nieuwe standaard in branche voor trapliften

Met onze innovaties zetten we een nieuwe standaard in de trapliftenbranche. Voor iedere trap hebben wij de perfecte oplossing. Maar tevreden achteroverleunen is er niet bij: dagelijks werken wij aan verbeteringen van onze trapliften en onze service. Onze fabriek in Bergambacht, van 15.000 m2 groot, is de plek waar baanbrekende ideeën werkelijkheid worden. Innovatie is een rode draad in onze rijke historie.

Historie
Succesvol

Otolift: marktleider
in de Benelux

Dankzij onze trapliften én klantgerichtheid is Otolift uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Maar daar houdt het voor ons niet op: de lijst met landen waar onze trapliften worden verkocht groeit jaarlijks. We zijn actief in een markt die blijft groeien. Onze dochterondernemingen in België, Frankrijk en Italië benadrukken het internationale karakter van Otolift. Ons doel? Uitgroeien tot ’s werelds grootste in onze branche!

Missie en visie
Maatschappelijk

Een warm hart voor goede doelen

Wij werken samen met een groot aantal gemeenten, zodat een traplift ook een mogelijkheid is voor mensen met een lager budget. Maar onze maatschappelijke betrokkenheid reikt verder. Voor ons familiebedrijf is het vanzelfsprekend om ook oog te hebben voor de (lokale) gemeenschap. Vanuit die gedachte dragen wij goede doelen, lokale verenigingen en bijzondere initiatieven een warm hart toe.

Cultuur en kernwaarden

Wij maken het verschil

“Ik wist helemaal niet dat er een traplift voor honden bestond. Dit scheelt mij een hoop gesjouw, ik ben er erg blij mee.”
Monique Westenberg – Berkel en Rodenrijs
“Ik ben heel blij met de traplift omdat het mij een hoop moeite bespaart met traplopen. En ik kan nu altijd boven komen. Dat is zo’n fijn idee.”
Betty Drescher - Rotterdam
“Ik moet er niet aan denken dat ik in een appartement terecht kom. Dus ik heb gezegd: ik blijf hier.”
Hinke Bergsma – Losser
“Op onze leeftijd mag er wel iets beginnen te haperen. Ik zou de lift echt voor geen geld meer willen missen.”
Riet Kamphuis – Silvolde
“We hebben goede buren. En we hebben de hele woning opgeknapt. Waarom zou ik weggaan?”
Hans Vrees – Purmerend
“Ik wist helemaal niet dat er een traplift voor honden bestond. Dit scheelt mij een hoop gesjouw, ik ben er erg blij mee.”
Monique Westenberg – Berkel en Rodenrijs

Werken bij de grootste traplift leverancier van Nederland?