Home

/

De missie en visie van Otolift

Sinds de oprichting als grofsmederij in 1891 is Otolift uitgegroeid tot de grootste trapliftleverancier van Nederland. Wat door de jaren heen niet is veranderd, is onze gedrevenheid om klanten zo goed mogelijk te helpen om langer thuis te blijven wonen in hun vertrouwde omgeving.
Missie

De beste traplift voor
een eerlijke prijs

De missie van Koninklijke Otolift is het produceren en leveren van de beste trapliften, tegen een eerlijke prijs. Zo maken wij het verschil in het leven van mensen. Dat kan alleen door voortdurend in te zetten op innovatie en te streven naar de beste kwaliteit. Investeringen in onze producten én personeel gaan hand in hand. Naast kwaliteit zijn ook duurzaamheid en de herbruikbaarheid van onze trapliften belangrijke thema’s.

Visie

Gezonde ambitie om
te blijven groeien

Ons doel is ambitieus: wereldwijd marktleider worden in onze branche. Hoe meer trapliften wij verkopen, hoe meer mensen in hun geliefde huis kunnen blijven wonen. Wat voor ons heel helder is: de ambities van Otolift mogen nooit botsen met de waarden waarvoor wij staan. Ons familiebedrijf is gebouwd op de waarden integriteit en ethiek. Otolift zal nooit concessies doen aan de kernwaarden om ambities te verwezenlijken.

Onze cultuur en kernwaarden

Onze filosofie

Respecteer je medemens, behandel de ander gelijkwaardig.

Werk en privé moeten goed
in balans zijn.

Richt je op de klant en de rest
komt vanzelf.

Innoveer en vereenvoudig.

Vertrouwen is moeilijk te winnen, maar makkelijk te verliezen.

Wees passievol en vastberaden.

Werken bij de grootste traplift leverancier van Nederland?