Home

/

Cultuur en kernwaarden

Bij Koninklijke Otolift geloven we in een persoonlijke benadering. Een goede sfeer op de werkvloer is één van de voorwaarden voor succes. In ons ruim 130 jaar oude familiebedrijf zijn integriteit en ethiek heel belangrijk. We willen het juiste doen, op een eerlijke en verantwoordelijke manier. Bij Otolift respecteren we elkaars persoonlijke overtuiging, cultuur en levensopvatting.
Cultuur

Wees jezelf

Een informele werksfeer is één van de kenmerken van een familiebedrijf. Binnen Otolift zijn de lijntjes kort. En we weten van elkaar hoe het thuis gaat. Bij ons kun je volledig jezelf zijn. Flexibiliteit kenmerkt ons bedrijf en onze medewerkers. Zo bewaken we samen de balans tussen werk en privé.

Kernwaarde

Integriteit en ethiek

We willen het juiste doen, op een eerlijke en verantwoordelijke manier. Otolift is gebouwd op de waarden integriteit en ethiek. We werken voortdurend aan een sterke relatie met onze werknemers en klanten. Behandel de ander zoals je zelf wilt worden behandeld.

Kernwaarde

Respect

We zien elk mens als een uniek individu. We waarderen alle levens als even waardevol. Bij Otolift respecteren we elkaars persoonlijke overtuiging, cultuur en levensopvatting. Dat doen we richting collega’s, maar uiteraard ook richting onze klanten en zakelijke relaties.

Kernwaarde

Innovatie

Bij Otolift ligt de focus op de innovatie van onze producten, productie en diensten. Het is verankerd in alle lagen van ons bedrijf: van onze fabriek tot ons kantoor. Op die manier creëren we toegevoegde waarde voor onze klanten en blijven we voor op onze concurrenten.

Kernwaarde

Passie en drive

Succes vieren is belangrijk, maar wij zullen nooit achteroverleunen en voldaan zijn met de successen die we behaald hebben. Dat we ons constant willen verbeteren is het resultaat van de passie die we hebben voor het zo goed mogelijk helpen van onze klanten.

Wij maken het verschil

“Ik merk bij alle collega’s en de directie dat ze hetzelfde doel voor ogen hebben: de klant helpen.”
Jeroen
“Je hebt als medewerker veel inspraak. En er hangt een hele prettige sfeer in het bedrijf.”
Bart
"Bij Otolift heb je echt het gevoel dat je het met elkaar doet."
Yvonne
“De informele sfeer zorgt voor een fijne werkplek”
Leander
"Otolift is een fijne werkgever die mij waardeert als persoon en stimuleert om te groeien."
Saskia
Pijltje naar linksPijltje naar rechts

Werken bij de grootste traplift leverancier van Nederland?