Home

/

Opleiding tot monteur

Koninklijke Otolift heeft voortdurend behoefte aan goede monteurs. Als Monteur Buitendienst ben je onder meer verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van onze trapliften.  Onze deuren staan open voor monteurs met ervaring, maar wij binden ook graag gedreven schoolverlaters aan ons. Voor monteurs in spe biedt Otolift een individueel trainingsprogramma aan. Je krijgt van ons de tijd om het monteursvak onder de knie te krijgen.

Hoe word je monteur?

1

Start trainings­programma

Op de eerste werkdag ontvang jij je werkkleding en een volledig ingerichte bedrijfswagen. Na een kennismaking met je directe collega’s begint het Otolift-trainingsprogramma. Het is dé start van jouw monteurscarrière.

Productkennis

In de trainingsruimte maak je kennis met onze trapliften en werkwijze. Ook leren we jou om veilig met elektra te werken, zodat je zelf bijvoorbeeld een stopcontact kunt aanleggen. Tijdens de fabrieksrondleiding ontdek je het productieproces.
2
3

Samen op pad

Na de interne opleiding ga je snel op pad. Als nieuwkomer werk je eerst een aantal weken samen met een ervaren collega. Die staat altijd voor jou klaar. Onder begeleiding zet jij de opgedane kennis om in praktijkervaring.

Aan de slag

Wij hebben genoeg gezien: je bent uitstekend in staat om trapliften te monteren. In de laatste fase van ons trainingsprogramma ga je zelfstandig aan de slag. Door jou kunnen mensen in hun geliefde huis blijven wonen.
4

Enthousiast geworden voor de opleiding tot monteur?